Veckans masar v. 17-18

Home/Okategoriserade/Veckans masar v. 17-18

Veckans masar v. 17-18

IBF FALUN

Ställningen var 2-2 drygt tio minuter in i den tredje perioden då IBF Falun gav full gas, visade varför man vunnit de två senaste SM-gulden och avgjorde med fyra mål på sex minuter. Linköping gjorde visserligen två mål på slutet men Faluns ledning var aldrig hotad och det tredje SM-Guldet i rad var bärgat.

Från Dalakalendern
IBF Falun har i Falun börjat så en kultur att innebandyn är värd all uppmärksamhet den kan få. Spelarna jobbar hårt redan från sommarmånaderna med barmarksträning, man uppträder professionellt både på planen men även vid sidan av den. Ett stort antal ungdomar finns i föreningen och många ser självklart upp till sina förebilder.
Att IBF FALUN nu är ett av tre lag i Sverige som lyckats vinna SM-guldet tre år i rad är värd all cred och utöver detta SM-guld kan självklart vinster i Champions League nämnas samt att IBF Falun nu har hela 9 killar i landslaget, bara en sån sak!

Slutligen önskar vi IBF FALUN ett
RIKTIGT STORT GRATTIS TILL GULDET!!!

By | 2015-09-24T16:02:35+00:00 June 1st, 2015|Okategoriserade|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment